marți, 6 aprilie 2010

Vanga Dimitrova:

„In bucuria acestei lumi, in Romania isi va incepe lucrarea cel promis. Mai tarziu, atunci cand va fi recunoscut de aceia care sunt drepti si alesi, se va bucura intregul Pamant de nasterea Lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Cu puterea de sus, de la Dumnezeu, el va fi daruit. Pamantul, apa, focul, ii vor veni in ajutor. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciuna si pe rau se va narui. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care il vor recunoaste vor fi aceia din propriul sau popor din care el a iesit. Drept rasplata, el va aduce apoi acest popor pe cea mai inalta culme a desavarsirii divine din aceasta lume. Acest popor (poporul roman) va deveni prin indreptarea sa o adevarata pilda vie pentru toate popoarele pamantului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal de fier, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu, singur il va manui.“
„Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor şi, dacă mesajul le este adus de un străin, este mai bine primit decât de la unul de-al lor.”

„Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire în text. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. Să vă ajute Dumnezeu!
În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui.”
Vanga spunea ca se roaga in permanenta la Dumnezeu. Mai spunea ca toate capacitatile sale paranormale nu sunt altceva decat un dar natural pe care ea n-a facut altceva decat s-l folosească spre binele celorlalti. De mica s-a obisnuit sa aiba grija de ceilalti, fara sa ceara nimic pentru sine.

Ea spunea că „Lumea va suferi o mulţime de cataclisme şi necazuri mari se vor abate. Se va schimba însăşi conştiinţa oamenilor. Timpuri grele vor veni. Oamenii se vor împărţi după credinţa lor.” „Suntem martorii evenimentelor cutremurătoare ce vor modifica soarta şi destinul omenirii.”
„În cosmos se va descoperi viaţa şi deodată va deveni limpede cum a apărut viaţa pe Pământ.”

Vanga a prezis atacul terorist asupra Statelor Unite din data de 11 septembrie 2001, în momentul în care a spus că "fraţii"(WTC) din America vor cădea sub atacul păsărilor de oţel. Clarvăzătoarea a prezis şi cel de al Doilea Război Modial, restructurarea URSS realizată de Mihail Gorbaciov, moartea prinţesei Diana şi chiar scufundarea submarinului Kursk.
În anul 1980, Vanga a făcut o profeţie şocantă care avea să se împlinească după 20 de ani: „La sfîrşitul veacului, în august 1999 sau 2000, Kursk va fi sub apă şi toată lumea îl va deplînge“, a spus ea atunci. Dar ceea ce a părut la acea vreme o vorbă în vînt a luat, după 20 de ani, chip de tragedie, pentru că scufundarea submarinului nuclear rusesc „Kursk“, cu 117 oameni la bord a fost o imensă tragedie umană.
Ceretătorii ruşi, care au încercat să dezlege cîteva dintre profeţiile bătrînei, spun că în 1989 ea făcea referire la atacurile din 11 septembrie 2001: „Teamă, teamă! Fraţii americani cad de la înălţime, ciupiţi de moarte cu ciocul de păsări de oţel. Lupii ies de după tufiş, urlînd, şi sînge nevinovat curge în valuri“. Experţii susţin că şi numele preşedintelui american Bush ar apărea în profeţie pentru că „bush“ înseamnă în limba engleză „tufiş“.

Doi mari lideri ai lumii si-au strâns mâinile (batrâna facea, evident, aluzie la Mihail Gorbaciov si Ronald Reagan), dar va trebui sa treaca mult timp, va trebui sa curga multa apa pâna când va veni cel de-al Optulea. Abia acesta va aduce pentru totdeauna pacea in Lume", prevedea Vanga, in ianuarie 1988.

Oamenii de stiinta bulgari sustin ca prezicerile Vangai s-au implinit in proportie de 70-80%.
Matematicianul Mihail Holmogorov a facut o serie de calcule, din care a reiesit faptul ca aproape un milion de persoane au vizitat-o pe Vanga, in cei 55 de ani in care s-a ocupat de preziceri.
Vanga a afirmat că cel de al Treilea Război Mondial va izbucni in 2010, ca rezultat al încercărilor conducătorilor a patru guverne şi după declanşarea unui conflict în Hindustan. Preşedinţii a patru ţări (Ucraina, Estonia, Lituania şi Polonia) s au deplasat în mijlocul conflictului din Georgia pentru a vedea situaţia cu proprii lor ochi.

2010 - începutul celui de-al 3-lea război mondial. Va începe ca un război simplu, dar va continua cu arme mai întîi nucleare, mai apoi şi chimice. Va începe în noiembrie 2010 şi va sfîrşi în noiembrie 2014.
2018 - „În anul 2018 trenurile vor zbura pe sfori ce pornesc de la Soare. Extragerea petrolului va înceta. Pămîntul se va odihni“ - este o profeţie a clarvăzătoarei făcută în 1960.